Ik hou van reizen en van fotografie, het leuke van deze combi is dat je hierdoor nieuwe mensen leert kennen, op de mooiste bestemmingen! Zo ben ik in maart 2022 naar Lissabon gegaan voor een citytrip en heb ik daar afgesproken met Lucie en Stelvio voor een coupleshoot.


Contact zoeken met locals

Voordat ik naar Lissabon ging wist ik al dat ik daar een portfolio shoot wilde doen. Dus ik heb via Instagram contact gezocht met locals en gevraagd of ze openstonden voor een shoot aan de kust. Zo kwam ik in contact met Lucie, ze is ook fotograaf en komt oorspronkelijk uit Tsjechië. Ze heeft haar vriend in Lissabon leren kennen tijdens een vakantie en hier wonen ze dus nog steeds!


Coupleshoot

Eenmaal in Portugal aangekomen sprak ik af met Lucie en Stelvio om samen naar Praia da Ursa te gaan, een onwerkelijk mooi strand ten Westen van Lissabon. Het kostte ons twee ritjes met de trein, een taxi en een flink stuk hiken, maar toen we eenmaal aankwamen was dit het allemaal waard.


Lucie en Stelvio zijn een ontzettend leuk koppel en we hebben heel veel plezier gehad tijdens deze shoot. Bekijk de beelden hieronder en laat me weten wat je ervan vindt!

Vind je het leuk om meer te zien? Ga dan naar mijn Instagram @studioclannad en bekijk de reel die ik heb gemaakt van deze reis!