Hey vrouwelijke ondernemer!

Klaar om jezelf te onderscheiden?

Jij weet precies waar je bedrijf voor staat en wil dit met zoveel mogelijk mensen delen, maar hoe? Een beeld spreekt meer dan 1000 woorden... en hoe cheesy dat spreekwoord ook klinkt, het is wel waar! Vooral in deze tijd waar alles om beeld draait en potentiële klanten snel een goede impressie willen krijgen van je bedrijf. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Ik help je graag om passende en unieke beelden te creëren die helemaal passen bij jouw visie. Zo onderscheid jij je van de concurrent.


vanaf €349,- excl. btw

Het standaard pakket is 1,5 uur shooten op locatie incl. 25 hoge resolutie beelden. Maar omdat een brandingshoot erg persoonlijk is gaan we samen in gesprek om te kijken wat de beste optie is voor jou.


Bij een personal branding shoot gaat het niet alleen om zakelijke portretfoto's, maar ook om sfeerbeelden van jou aan het werk en de producten/diensten die je verkoopt. Na deze investering heb je straks een gevarieerde beeldbank met unieke beelden waar je een hele tijd mee vooruit kan.

Wat kun je verwachten?

1. Branding session

Nadat je contact met mij hebt opgenomen plannen we een branding sessie in. Dit is een gesprek waarin jij je visie, ideeën en vragen met mij kan bespreken. Zo leer ik je bedrijf kennen en maak ik op basis daarvan een moodboard. Zo wordt het wat visueler en kunnen we bespreken of het moodboard overeenkomt met je wensen.

2. voorbereidingen

Nu we weten wat de visie is voor de shoot zoeken we daar de juiste props, ruimtes en kleding voor. Vooraf houden we contact en is er nog ruimte voor overleg als je daar behoefte aan hebt.

3. shoot

Locatie.. check, setjes kleding.. check, enthousiaste fotograaf.. CHECK! We hebben alles goed voorbereid en gaan aan de slag. Helemaal ready om jouw bedrijf een boost te geven!


Na de shoot ontvang je een online galerij met de bewerkte beelden in hoge resolutie.

“Business is the body, branding is the soul”

BRANDING STORIES

Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Studio Clannad, tenzij vooraf anders is afgesproken.