GET TO KNOW ME

Enthousiast, ondernemend, creatief met een nuchtere blik en vooral gek op het maken van mooie beelden. Dat ben ik.

Mocht je je afvragen waar mijn naam vandaan komt... Die komt oorspronkelijk uit Ierland, maar ik ben born & raised in het kleine maar fijne dorp Lievelde, in het Oosten van ons land. Naast Studio Clannad heb ik ook een baan als grafisch vormgever, sport ik graag, spreek ik vaak af met vriendinnen en vind ik het heerlijk om uren door Pinterest te scrollen op zoek naar nieuwe ideeën!

Nu je meer van mij weet, ben ik benieuwd wie jij bent. Volg me op Instagram @studioclannad & let's get in touch!

“Met Studio Clannad kan ik doen wat ik het allerleukste vind; mensen blij maken met mooie beelden.”

down to travel


Ik hou ervan om te reizen en ik probeer elk jaar wel een paar keer een trip te maken. Samen met familie, vriendinnen of alleen ontdek ik graag nieuwe plekken. Wanneer ik mijn koffer inpak voor mijn volgende tripje neem ik altijd mijn camera mee! Fotograferen op een onbekende locatie vind ik super leuk, want je kijkt opeens heel anders naar de omgeving. Als het even kan probeer ik ook vaak te shooten op een gave locatie in de buurt van mijn verblijf op dat moment. Want Nederland is mooi, maar van ruige stranden, hoge kliffen of verrassende steden gaat mijn (fotografie) hart echt sneller kloppen!

ANDER WERK

De foto's die ik maak tijdens het reizen zijn ook te bestellen als posters en wanddecoratie. Ga via onderstaande button naar mijn shop en kies een foto die bij je interieur past en maak je leefruimte helemaal af.


PRINTSHOP