Spreekt mijn stijl je aan? Stuur me dan een berichtje met jouw verzoek en ik kom zo snel mogelijk bij je terug! Houd voor de zekerheid ook je spam in de gaten.

Wie zullen er aanwezig zijn tijdens de shoot? (Broer, zus, kinderen etc.)

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik me voor op een fotoshoot?

Na het plannen van een datum krijg je van mij een voorbereidingsbrochure opgestuurd. Hier staat alles in wat je moet weten voor de shoot, inclusief stylingtips.

Waar ben je gevestigd?

Ik ben gevestigd in Lievelde. Een klein maar fijn dorpje in de Achterhoek, maar ik vind het geen probleem om een stuk te reizen. Shoots zijn altijd inclusief 30km reiskosten. Daarna reken ik €0,50 per kilometer (vanaf 7137MC).

Het is slecht weer, wat nu?

We wonen in Nederland en hier ben je helaas nooit zeker van een mooie zonnige dag. Dus als er slecht weer voorspeld wordt op de dag van de shoot zal ik contact met je opnemen om een nieuwe datum te plannen. Dit is geheel kosteloos.

Hoe krijg ik de foto's aangeleverd?

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste foto's. Deze ontvang jij via een online galerij in je mail. In deze galerij kun jij aangeven welke foto's je wilt afnemen. Als jij je keuze hebt gemaakt ga ik bezig met de definitieve nabewerking. Uiteindelijk komen de geselecteerde foto's in de online galerij te staan en kun je ze hier downloaden.

Is naamsvermelding verplicht?

Ja, dit is verplicht volgens de wet (artikel 25 Auteurswet). Dit kun je doen door @studioclannad te taggen als je een foto online post.

Privacyverklaring / Websitedisclaimer / Algemene voorwaarden