Verloofd! Dat je op deze pagina kijkt betekent vast dat je ten huwelijk bent gevraagd door de liefde van je leven. Gefeliciteerd! De bruiloft wordt een prachtige dag met al jullie familie en vrienden. Maar eerst moet er natuurlijk veel geregeld worden: een trouwjurk, ringen, taart, champagne en natuurlijk een fotograaf om alles vast te leggen! Als trouwfotograaf ben ik aanwezig op de achtergrond, maar sta ik vooraan wanneer dit nodig is. Ik meng me tussen jullie gasten en ga ervoor om de sfeer en emoties vast te leggen zodat jullie op een later moment de hele dag kunnen herbeleven.


6 uur vanaf €1399,-

Wat kun je verwachten?

1. brochure

Wanneer je enthousiast bent over mijn werk kun je contact met me opnemen via het contactformulier hieronder en dan stuur ik mijn trouwbrochure op. Hier staat meer info in over mijn stijl, werkwijze en prijzen. Nog steeds enthousiast? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

2. Kennismaking

Ik ontvang jullie graag bij mij thuis voor een kennismakingsgesprek zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Ik hoor graag hoe jullie dag eruit gaat zien, maar zal ook vertellen hoe ik te werk ga. Op basis van dit gesprek kunnen we kijken of we dezelfde visie hebben en of er een klik is. Dat is het allerbelangrijkste!

3. loveshoot

De meeste stellen kiezen ervoor om een loveshoot te boeken voor de bruiloft. Dit is niet alleen superleuk, maar het geeft ons ook de kans om elkaar nog beter te leren kennen. Ook kunnen jullie alvast wennen aan mijn camera. Heb je mij al geboekt voor jullie dag? Dan krijg je een leuke korting!

4. detailgesprek

Kort voor de bruiloft spreken we nog een keer af om alle details van de dag door te nemen. Ik ontvang graag het draaiboek, we maken concrete afspraken en nemen de dag nog een keer door om ervoor te zorgen dat de reportage volledig naar jullie wens zal verlopen!

5. WEDDING TIME

Dé dag waar ook ik heel erg naar heb uitgekeken! Ik fotografeer de momenten waar jullie te zien zijn, maar ook de momenten die jullie gemist hebben zodat je hier later nog op kunt terugkijken. Jullie gaan vooral veel genieten en mogen erop vertrouwen dat ik de dag vastleg zoals die is.

6. NA DE BRUILOFT

Jullie zijn nog volop aan het nagenieten, terwijl ik bezig ga met het selecteren en bewerken van de foto's. Lang hoef je niet te wachten, want na de bruiloft ontvang je alvast een preview van de reportage. De rest van de foto's ontvangen jullie binnen 8 weken. Dan is het tijd om de dag te gaan herbeleven met mijn reportage!

01 / 14

ready to say 'i do'?


Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Vul deze zo volledig mogelijk in: Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie heeft wie ten huwelijk gevraagd? Waar en wanneer vindt de bruiloft plaats? Ik ontvang graag zoveel mogelijk informatie en stuur jullie dan mijn trouwbrochure op.